Јавете се (032) 442 633

Услуги

22


Компанијата АГРОМИКС се занимава со:

- Преработка (дехидрирање) и продажба на големо на јаткасти производи и зеленчук (семе од тиква, компир, спанаќ, морков, пашканат, целер, кромид, праз, лук во прав, лук во парчиња, магдонос, оригано, лупен сончоглед...)
- Мед (пакуван и рефус) .)
- Репроматеријали за зачини (натриум глутаминат и витамин B2)
- Плантажно одгледување на билки во сопствени капацитети
Референтна листа: Алкалоид, Витаминка, Жито Лукс, Виталија

Дистрибуција на нафтени деривати Shell, бензинска пумпа АК ОИЛ

 

 


  • Наша визија

    АГРОМИКС Свети Николе се занимава со преработка (дехидрирање и конзервирање) на овошје и зеленчук, со откуп на билки, како и со плантажно одгледување на билки во сопствените капацитети.

  • Наша мисија

    АГРОМИКС Свети Николе се занимава со преработка (дехидрирање и конзервирање) на овошје и зеленчук, со откуп на билки, како и со плантажно одгледување на билки во сопствените капацитети.

  • Наша цел.

    АГРОМИКС Свети Николе се занимава со преработка (дехидрирање и конзервирање) на овошје и зеленчук, со откуп на билки, како и со плантажно одгледување на билки во сопствените капацитети.