Јавете се (032) 442 633

ТУНЕЛСКА СУШАРА

ТУНЕЛСКА СУШАРА


АГРОМИКС располага со современа тунелска сушара која работи на топол воздух, со електронско регулирање и контролирање на зададената температура и процентот на влага, во зависност од дефинираниот режим на сушење. Капацитетот на сушарата е 1.000 килограми сушен зеленчук дневно, по една лента. Сушењето е најквалитетно конзервирање на овошјето и зеленчукот.

10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 2.jpg 2agromiks_gal1.gif 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg